Hillegom - Trap restaureren en opnieuw lakken in lichte kleur en muren met stuc design  

Hillegom - Trap restaureren en opnieuw lakken in lichte kleur en muren met stuc design  Februari 2024

Van een oude trap en lelijke muren naar een werkelijk nieuw huis. We hebben zelfs met 2 stoelen in de gang gezeten, een kopje koffie gedronken om van onze nieuwe hal te genieten ! 

Nu onze keuken, kantoor en woonkamer.Amsterdam - Een 5 verdiepingen grachtenpand behandelen en schilderen in opdracht van Monumentenzorg 

Amsterdam - Een 5 verdiepingen grachtenpand behandelen en schilderen in opdracht van Monumentenzorg Vanaf november tot medio januari 2024

Noordwijk - Plafondlijsten plaatsen, latexen en 5 muren met stuc design   

Noordwijk - Plafondlijsten plaatsen, latexen en 5 muren met stuc design   Oktober 2023

'Wonderbaarlijke kunstenaar en tovenaar ben je, Kevin. Ik kan het niet anders omschrijven!   

We voelen ons nu écht weer thuis in ons eigen huis'

Lisse - Plafond, muren en deuren 1e verdieping 

Lisse - Plafond, muren en deuren 1e verdieping Oktober 2023

Katwijk aan Zee - Buitenkant hoekwoning aan de Boulevard behandelen met speciale latex met beschermlaag 

Katwijk aan Zee - Buitenkant hoekwoning aan de Boulevard behandelen met speciale latex met beschermlaag

Oegstgeest - Hele buitenkant woning inclusief terraskap opnieuw schilderen 

Oegstgeest - Hele buitenkant woning inclusief terraskap opnieuw schilderen September 2023

'Topklasse, Kevin! Komende winter heel graag al het binnen schilderwerk'

Rijnsburg - Buitendeur en kozijnen behandelen 

Rijnsburg - Buitendeur en kozijnen behandelen Juni 2023

Frankrijk 

Frankrijk Projet de peintre château été 2023

Wassenaar - Villa voorzien met sierlijsten, plafonds behandelen en 16 deuren restaureren en hoogglas aflakken  

Wassenaar - Villa voorzien met sierlijsten, plafonds behandelen en 16 deuren restaureren en hoogglas aflakken  December 2022

Door langdurige ziekte van onze eigen schilder werd ons jou naam doorgegeven. En daar hebben we dan ook geen seconde spijt van gehad. Wat ben je een grote vakman! In alles. Kort gezegd; we zijn dan ook zéér tevreden en danken je voor je betrokkenheid en geweldige advies. Graag binnenkort een afspraak voor een offerte voor het buitenwerk en ons theehuis. Den Haag - Met hoogwerker hele buitenkant van monumentaal herenhuis geschilderd en belettering aangebracht 

Den Haag - Met hoogwerker hele buitenkant van monumentaal herenhuis geschilderd en belettering aangebracht November 2022

'Kevin, je bent een geweldig grote vakman, die het schildersvak in de ruimste zin tot in de puntjes en preziesie verstaat. En daarnaast alles zeer correct georganiseerd '.

Noordwijk aan Zee - Sierlijsten plaatsen, plafond, muren latexen en deuren lakken gang en woonkamer  

Noordwijk aan Zee - Sierlijsten plaatsen, plafond, muren latexen en deuren lakken gang en woonkamer  November 2022

We voelen ons weer thuis, mede door jou prachtige, uitgevoerde schilderwerk. 1000 x dank!

Katwijk - Stuc design / decoratieve wandafwerking in woonkamer 

Katwijk - Stuc design / decoratieve wandafwerking in woonkamer Oktober 2022

'Veel mooier dan op het voorbeeld. En ook super bedankt voor je advies'.

Noordwijkerhout - Totale binnenkant woning, én uiteindelijk ook de buitenkant behandelen ! 

Noordwijkerhout - Totale binnenkant woning, én uiteindelijk ook de buitenkant behandelen ! Juni 2022

Ik had me geen betere schilder kunnen bedenken!

'Van begin tot eind heeft u vakwerk afgeleverd. Ons huis is in 1953 gebouwd en toen was het houtwerk altijd oneffen en niet glad. Het houtwerk is nu, voor het schilderen geschuurd en is glad en strak gemaakt. Als nieuw! Ook het glasvlies behang is schitterend op de muren aangebracht. De plafonds met ornamenten zijn vakkundig gerepareerd, bijgewerkt en gesaust'.

'En dat alles tegen een lage prijs! Helaas niet helemaal binnen de tijdsplanning maar dat had te maken met het feit dat wij uiteindelijk, na het zien van het binnenwerk, ook de hele buitenkant gedaan wilde hebben'.


Leiden - Binnenschilderwerk 

Leiden - Binnenschilderwerk Mei 2022

Noordwijk - plafond, muren en deuren 

Noordwijk - plafond, muren en deuren Februari 2022

Warmond - Stuc design /  decoratieve wandafwerking  

Warmond - Stuc design /  decoratieve wandafwerking  Najaar 2021

Het eindresultaat is véél mooier dan wij hadden verwacht.  Heel hartelijk dank voor het mooie werk en je advies.

Leiden 

Leiden In 2021 de buitenkant van een grachtpand geheel geschilderd en de 2 antieke deuren geheel gerestaureerd en behandeld met speciale authentieke lakken 

Nieuwkoop 

Nieuwkoop Kerkgebouw geheel van binnen schilderen 

Inclusief de authentieke balustrades en metalen raamkozijnen

Frankrijk  

Frankrijk  Een bijzonder en exclusief monument (een kasteel in Frankrijk)

Toelichting - In 2017, 2018, 2019, 2020, 2021,2022 en 2023 divers binnenwerk mogen uitvoeren waaronder het bijwerken met penseel van wand en plafond schilderijen. Maar ook bepaalde wanden (goudlakken) zijn behandeld volgens zeer strenge normen van Franse monumentenzorg.   

Zowel binnen als buiten zijn alle oude kozijnen en deuren gelakt c.q. in de beits gezet met exclusieve goudlakken en beitsen welke alleen in Frankrijk te verkrijgen zijn. Er is vooraf vele malen overleg gevoerd en nauw samengewerkt met diverse Franse specialisten op het gebied van renovatie en restauratie van kastelen, paleizen en historische monumenten. 

Kevin Lanser (De Schilderexpert) is uitgeselecteerd uit 39 Europese gekwalificeerde vak schilders door één van de laatste kasteelheren in Frankrijk almede door een zeer strenge commissie in het leven geroepen door deze kasteelheer. Ons kasteel in Frankrijk is een uniek, bijzonder en exclusief monument. We hebben langdurig gezocht naar de allerbeste vaklieden in Europa voor o.a. de restauratie van het dak, de torentjes en diverse muren en natuurlijk een gespecialiseerde schilder die ook uitblinkt in bijwerken van wand- en plafondschilderijen met de penseel. Uit 39 Europese gekwalificeerde vak schilders heb ik samen met de Franse restauratiecommissie, die gespecialiseerd is op het gebied van renovatie en restauratie van historische monumenten, de heer Lanser uitgekozen. Vele verschillende soorten specialistisch schilderwerk heeft de heer Lanser met enthousiasme en enorme vakmanschap uitgevoerd. Ieder jaar zal Kevin onderhoudswerkzaamheden blijven verzorgen. Na het eerste jaar heeft deze Franse restauratiecommissie besloten de heer Lanser ook voor enkele andere monumenten in Frankrijk te vragen. 

Tot slot, heer Lanser; met respect en volle tevredenheid is het eindresultaat boven ieders verwachting!


Katwijk aan Zee 

Katwijk aan Zee 3 luxe appartementen geheel geschilderd aan de Boulevard te Katwijk aan ZeeAl het schilderwerk lijkt of het gespoten is maar het is toch echt met de kwast geschilderd. Er is gewerkt met de allerbeste Sikkens verven. Deze verf  biedt namelijk extra bescherming aan de kust.  

Rotterdam 

Rotterdam Schilderen herenhuis 2 onder 1 kap in 2019


'Niets dan lof, we zijn echt heel goed geholpen. Kevin is een vakman, kan ook houtrot repareren op professionele wijze en we hebben vol ontzag staan kijken hoe scherp de randjes zijn. Toen hij eenmaal bezig was bedachten we nog wat kleine zaken die we vergeten waren op te geven en ook die zijn kosteloos gedaan, service van de zaak, met een glimlach, ronduit geweldig! En, niet onbelangrijk, hij is eerlijk. We hebben 7 offertes gekregen en de Schilderexpert was scherp geprijsd. Dat is niet altijd een goed teken, maar op basis van gevoel zijn we toch met hem in zee gegaan. Achteraf bezien heeft hij exact de uren besteed die hij in het eerste rondje heeft opgegeven (en niets afgeraffeld). De prijs was gewoon gebaseerd op deze uren. En omdat hij die goed kan inschatten waren er geen opcenten…'


Katwijk aan Zee 

Katwijk aan Zee Sierlijsten plaatsen, gehele plafond gestuct en alle deuren en kozijnen geschilderd


´Het resultaat is werkelijk adembenemend en bovenverwachting! Heel hartelijk dank, Kevin! Zoals je weet kun je in het voorjaar van 2017 de gehele buitenzijde van onze bungalow ook komen schilderen!  
Verder hebben wij je ook van harte aanbovolen aan onze dochter en zoon welke binnenkort kontact met je op zal nemen. Mijn broer Martijn heeft er ook oren naar om zijn woning te laten schilderen door jou´.

Dordrecht 

Dordrecht Herenhuis van buiten geschilderd inclusief houtrot reparaties en schilderswerkzaamheden binnenshuis 


´Het is prettig werken met Kevin. Duidelijk een ervaren vakman aan het werk, elke dag op tijd en goede communicatie. Ons hele 20-jaren huis aan de buitenzijde in 3 weken geschilderd en weer strak in de lak voor de komende jaren´. 

Noordwijk aan Zee 

Noordwijk aan Zee Hele pand van binnen en buiten geschilderd 

Rotterdam 

Rotterdam 5 eengezinswoningen voor en achter geschilderd inclusief houtrot reparaties


´Onze VVE hadden zicht geen betere schilder kunnen voorstellen! Van begin tot eind heeft Kevin Lanser van De Schilderexpert vakwerk afgeleverd! Met alle eigenaren goed alles besproken, geadviseerd en afgestemd.

Zeer beleefd, correct, en bijzonder netjes! En altijd keurig netjes op tijd en komt altijd de gemaakte afspraken stipt na. Onze woningen zijn werkelijk weer als nieuw! Gelakt met Sikkens verf en dat alles tegen een zeer voordelige prijs!

Na het zien van dit resultaat hebben de eigenaren van een ander blok woningen voor de heer Lanser gekozen. Een grote aanrader!´.

Rotterdam 

Rotterdam Gehele penthouse, de muren en plafonds gesausd


'Grote klasse en vakmanschap, Kevin! Het is voor ons weer een fijn thuiskomen'.

Gouda 

Gouda Gehele woning geschilderd incl. houtrotreparaties en klein vervang- reparatiewerkzaamheden


'Dank, Kevin! Ons huis is weer als nieuw'

Zuidland 

Zuidland Eengezinswoning voor en achter geschilderd inclusief houtrot reparatie


'Kevin, we zijn ontzettend blij met het resultaat en nog bedankt voor het juiste advies van de kleur'.

Rotterdam 

Rotterdam Gehele nieuwbouw woning, het houtwerk incl. trap geschilderd en alle muren en plafonds gesausd 


'Fantastisch mooi eind resultaat'.

Brielle 

Brielle Waterschade hersteld, plafond en muren gesausd en fotobehang geplakt


'Hartelijk dank voor je gedane werkzaamheden. Graag willen wij ook een offerte ontvangen voor het schilderen van de buitenkant van onze woning'.Rijnsburg 

Rijnsburg Trap was bekleed met vloerbedekking

Totaal ontdaan van lijm en vloerbedekking resten, grondig geschuurd, in goede hechtprimer gezet, alle naden gekit en nietgaatjes gevuld. Rekeninghoudend dat de bewoners nog wel de trap op en af kunnen door de treden om en om te behandelen.


'We haden de trap eerst willen laten restaureren maar na jou advies en je geweldige inzet is de trap werkelijk weer als nieuw en hebben € 1.450,- kunnen besparen.  We zijn je erg dankbaar!'.

Noordwijkerhout 

Noordwijkerhout Deelvervanging houten dakraamkozijn door timmerman...

Noorwijkerhout 

Noorwijkerhout ...en daarna geschuurt, gegrond en gelakt

Wassenaar 

Wassenaar Vloertegels leggen in villa en gehele woning stucen, sauzen en lakken

Lisse 

Lisse Fietsenstalling e.q. schuurtjes apparementencomplex geheel opgeknapt en opnieuw gesausd

Nieuw Vennep 

Nieuw Vennep Timmeren, monteren en op maat maken van grote opbergkasten, afwerken en schilderen

Westmaas 

Westmaas Eengezinswoning voor en achter schilderen inclusief  3 houtrot reparaties

Spijkenisse 

Spijkenisse Tuinhuisje geheel geschuurd, gegrond en opnieuw in de lak gezet

Uithoorn 

Uithoorn 20 eengezinswoningen geschilderd

Leiden 

Leiden Douche betegelen door tegelzetter, kitten, afwerken en plafond gesausd

Vinkeveen 

Vinkeveen 15 woningen renoveren inclusief het totale schilderwerk

Hilversum 

Hilversum Op het balkon vloercoating toegepast, onderkant gerepareerd en in de latex gezet

Rotterdam 

Rotterdam Houtwerk van eengezinswoning geschuurd, gegrond en afgelakt 

Alle oude kitnaden langs het glas verwijderd en opnieuw aangebracht, twee keer in de grondverf gezet en afgelakt.

De deur was in zeer slechte staat, hier is de totale oude verflaag verwijderd en staat hier op de foto nog in de eerste  lichte grondlaag zodat alle oneffenheden goed zichtbaar zijn voor het repareren.

De deur is uiteindelijk in het donkergroen afgelakt en ziet er weer als nieuw uit !

Scheveningen 

Scheveningen Gehele jaren 30 woning schuren en aflakken

Scheveningen 

Scheveningen

Vloercoating aangebracht op vloer en betonrand

Voorburg 

Voorburg Buitenkant bovenwoning geschilderd

Scheveningen 

Scheveningen Een totale metamafose. Dat wil zeggen alle deuren, kozijnen en plinten schuren en aflakken met totaal andere kleuren. Het hele plafond na waterschade, repareren en twee maal sauzen

Maasland 

Maasland Gehele authentieke momumentale woning volgens Monumentenzorg-normen opnieuw geschilderd en houtrotreparaties

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston