Glasvlies behangen

Ook  voor   glasvlies behangen  kunt u bij mij terecht

Een goed altenatief voor glad gestucte wanden is  'renovlies' behang dat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft; de naden moet u echt zoeken!  Renovlies glasweefselbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet en het is stootvast.

Glasvliesbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meedere keren overschilderbaar.

Het is ook ideaal om het in bestaande woningen en kantoorpanden te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd. 

En zeker niet als laatste;  het is ten opzichte van stucen zeer goedkoop!

Glasweefselbehang is geweven en in vele structuren verkrijgbaar en glasvliesbehang en renovlies is geperst waardoor het een gladde structuur heeft, renovlies is net iets strakker dit komt omdat het verwerkt is met een cellulose laag.
De professionele voorgepigmenteerde renovlies kan afgewerkt worden in alle kleuren, in lichte kleuren is 1 laag meestal al voldoende, hetzelfde geldt ook voor het bekende voorgepigmenteerde/blokmotiefje deze kan ook in 1 laag afgewerkt worden als het een een professionele kwaliteit heeft.

Enkele voordeel punten van professionel glasvezelbehang
Vele malen mooier van structuur en omdat het natstabiel is en niet vervormd als het in aanraking komt met lijm.
Kostenbesparend omdat u het vaak in 1 laag af kunt werken als deze voorbehandeld is. Voor 50 meter glasvezelbehang hebt u ongeveer 10 liter lijm en 10 liter latex nodig.

Vraag naar ons boek met voorbeelden en de vele stalen

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston