Mag ik mij even aan u voorstellen? 

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Nadat ik alle schildersdiploma's en schilderscertificaten heb behaald en meer dan 21 jaar ervaring heb opgedaan met alle soorten  binnen- en buiten schilderwerk, timmer- en onderhoudswerkzaamheden bij gerenommeerde schildersbedrijven ben ik in 2014 voor mij zelf begonnen onder de naam De Schilderexpert | Totaalonderhoud. Het schildersvak is al 28 jaar mijn grote passie en daarom ga ik altijd voor de volle 100% tevreden klant! 

Ik lever dan ook de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs! Wat ik daarnaast ook erg belangrijk vind is: eerlijkheid, beleefdheid, correctheid, betrouwbaarheid, netheid én creativiteit! 

Verder werk ik alleen met kwaliteitsverven, dus alle gerenommeerde merken zoals Sikkens, Sigma, SPS, Veveo, Wijzonol, Relius en Boonstoppel. Maar mocht u uw opdracht willen schilderen met een andere kwaliteitsverf dan hoor ik dat graag van u. 

Ik  geef met kwaliteitsverf op binnen schilderwerk 7 jaar garantie en op buiten schilderwerk 3 tot 5 jaar garantie wat afhangt van de gekozen kleur. En met uitzondering van kleine oneffenheden door werking van hout  almede haarscheurtjes op liggende delen. 

Op transparante beitslagen c.q. vernissen kan jammer genoeg maar 2 jaar garantie gegeven worden. Ook geef ik u graag kleuradvies. 

Dus heeft u een betaalbare  'schilderexpert' nodig voor het schilderen in en om uw woning of bedrijfspand? of sauzen van muren en plafonds? houtrot reparaties? of glasvlies behangen? Decoratieve wandafwerking of sierlijsten? Bel geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting voor een afspraak of offerte. Ik kom graag eerst bij u langs om u te adviseren en het uit te voeren (onderhoud) schilderwerk correct en goed te kunnen op nemen. De klant is bij mij koning!

U kunt mij dagelijks bellen van 7.00 tot 22.00 uur op telefoonnummer 06 263 22 591. Mocht ik met een verfemmer in de hand staan en uw telefoontje niet kunnen aannemen belt u dan even naar mijn broer Pieter op telefoonnummer 070 350 777 of mobiel op nummer 06 523 46 277.

Nog makkelijker is een mail te sturen met uw adresgegevens, telefoonnummer en uw vraag naar deschilderexpert@xs4all.nl

Ter info: mijn klantenkring is in de regio Katwijk, Noordwijk, Lisse, Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Leiden, Zoeterwoude, Rijnsburg, Sassenheim, Oegstgeest, Hillegom, Nieuwkoop, Voorburg, Delft, Maassluis, Utrecht, Gorinchem, Gouda, Dordrecht, Breda, Bergen op Zoom, Nieuw-Vennep, Alpen aan de Rijn, Boskoop, Bodegraven, Haarlem, Hoofddorp, Bloemendaal, Aalsmeer en Amsterdam

Kortom: waar u ook woont, ik kom zonder enige verplichting en kosten naar u toe en ben u 'GRAAG VAN DIENST '


Tot Slot: Voor grotere en of snel te realiseren opdrachten heb ik vier collega 'schilderexperts' welke ik kan vragen als dit nodig is. Deze collega's leveren exact dezelfde, hoge kwaliteit werk. Ook als uw opdracht binnen een zeer korte tijd gerealiseerd moet zijn kan ik altijd een beroep doen op deze collega's. Ook bied ik u een compleet pakket van klein onderhoud, timmerwerk, houtrot-reparaties, betegelen, stucen en glaszetten. Ik kan u, geheel vrijblijvend, een totaalopdracht in een offerte aanbieden. Zie ook onder de rubriek: Totaalonderhoud.

 

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Ik bied u een uitgebreid pakket services:

• Totaalonderhoud 
• Binnen en buiten schilderwerk
• Decoratieve wandafwerking / Stuc design 
• Plafond sierlijsten
• Glasvlies behangen
• Houtrotsanering

• Kleuradvies
• Onderhoudsadvies
• ​Algemeen onderhoud schilderwerk
 

 

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston