Schilderen & sauzen

 
Binnen schilderwerk

Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk
Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden.

 

Buiten schilderwerk   
                                                                       
De schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond,en natuurlijk voor een mooi uiterlijk.Het materiaal kan variëren van hout, steen, metaal tot kunststoffen.Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden.Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen.

 
Binnen sauswerk

De basis voor de wand moet in ieder geval goed zijn om een mooie afwerking te kunnen krijgen. Een ideale basis is uiteraard goed stucwerk. Het uitvoeren van stucwerk is vakwerk waarbij u zich vooraf een aantal keren moet bedenken als u dit zelf wilt uitvoeren. Heeft u echter vakkundig gestuukte wanden door een stukadoor laten aanbrengen, dan staat ons niets in de weg om de afwerking schitterend in orde te maken. Bij het sauswerk van wanden en plafonds is het van belang dat de oppervlaktes goed vlak zijn. Stucwerk kan ervoor zorgen dat u een perfecte ondergrond heeft voor uw nieuwe sauswerk. En anders kunt u altijd alsnog kiezen voor glasvliesbehang dat in vele patronen of glad te verkrijgen is
 
 
Buiten sauswerk

Het sausen van (vaak al eerder uitgevoerd) stucwerk op muren, gevels en balkons. Voor deze sauswerkzaamheden maken wij gebruik van producten die speciale kwalitatieve eigenschappen voor buiten hebben, om buitengevels beter te beschermen tegen weersomstandigheden zoals wind, zon en regen.

Ik werk alleen met kwaliteitsverven en latexen dus alle gerenommeerde merken zoals Sikkens, Sigma, Veveo, SPS en geef op het binnen schilderwerk dan ook 7 jaar garantie en buiten schilderwerk 3 tot 5 jaar, met uitzondering van kleine oneffenheden door werking van hout almede haarscheurtjes op liggende delen. Dus op donkere lakken tot 3 jaar en lichte lakken tot 5 jaar garantie!

Op transparante beitslagen c.q. vernissen kan maar 2 jaar garantie geven worden. 


Uitgebrachte offertes zijn maximaal 4 weken geldig tenzij anders is aangegeven in de offertes. Anders vervalt deze offerte en zal er een nieuwe offerte moeten worden aangevraagd.


LET OP!   10% voorjaarskorting en maar liefst 15% winterkorting op uw schilderwerk


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston